hunspb@hotmail.com

hozzászólások

Kubai Kékrák, vedlés.

2008.12.17. 11:14 Hun.Spb

Illetve nemvedlés, merthogy Minden Vizek Ura nem vedlik már vagy két hónapja.

Próbálok szimatolni a szakirodalomban, hogy mi van, de csak svéd nyelven találtam a Neten leírást. Tehát vagy az évszakváltozás miatt, vagy nem tudom, de az biztos.

 

 

 

Az akváriumlények száma viszont stagnál. Raul nem vadászik, a többiek nem szaporodnak. Rózsaszínék sem ikráztak, vagy ha igen, akkor nem tudom az eredményt, mert nem voltam itthon.

Azt hiszem, újra megpróbálkozom valami brutál hal beszerzésével, hátha az felpezsdíti a medencét. A múltkori kísérletből csak egy koponyacsont maradt, pedig valami cápa izé volt. A vízi-pitbullom kettő perc alatt kapta el. Mostanában viszont tök passzív, kajálni előjön ugyan, de a halak csúszdásat játszanak a hátán.

 

A víz tiszta, a hőmérséklet jó, a zene remek, a fény kielégítő. Mi kell még? Vagy lehet, hogy ivarérett lett, és izélni akar? Nagy dilemma. Ha hozok egy hímet neki, tuti a garázdaság és a halált okozó súlyos testi sértés büntette. Aztán járhatok a PKKB –ra megint. De lehet, hogy lenne egy csomó Kis Kékem.

Ma beszélnem kell valami szakértővel.

 

fotó: Hun.Spb 

3 komment

Címkék: kubai kékrák akváriumlény

A bejegyzés trackback címe:

https://hunspb.blog.hu/api/trackback/id/tr63827722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorenzaccio 2008.12.17. 14:39:09

egészen biztos vagy abban, hogy raul nőnemű?

Hun.Spb · http://www.hunspb.blog.hu/ 2008.12.17. 17:10:45

Annyira egészen nem, de minden jel arra mutat, illetve a jelek hiánya.

Lorenzaccio 2008.12.18. 22:43:01

mert aztán megint lézerkardozni kezdenek, és az legfeljebb kaszkadőrfilmnek jó, hálószobai előadásnak kevésbé...
süti beállítások módosítása